SAMENWERKING BEDAUX ADVOCATEN EN COGENS ADVOCATEN TE HEERLEN EN ROERMOND

8 juli 2020

Bedaux a d v o c a t e n

HOEVE GELEENHOF

Mr. R.M.W.H. Bedaux Mr. H. Kraimi Valkenburgerweg 54 6419 AV HEERLEN

Stichting Derdengelden:NL65ABNA0577316133

Tel : +31 (0)45 571 19 99 Fax : +31 (0)45 571 19 85

Websites: www.bedaux.org / www.letselschadebureau-limburg.nl

Betreft: Publicatie facebook

SAMENWERKING BEDAUX ADVOCATEN EN COGENS ADVOCATEN TE HEERLEN EN ROERMOND

Beste Cliënten en Geacht Stichtingsbestuur,

Zoals u mogelijk al heeft vernomen is Bedaux Advocaten te Heerlen per 01 juli 2020 een samenwerking aangegaan met Cogens Advocaten te Heerlen en Roermond.Samen met mijn team zal ik daar met onze nieuwe collega’s de Afdeling Bedaux Letselschade vormen. Ons uitgebreid team zal Uw belangen nog beter kunnen behandelen. Ons telefoonnummer en e-mailadres blijven gelijk. Wel zijn wij deze maand verhuisd naar het kantoorgebouw aan de Akerstraat 104-106 te Heerlen. Dit kantoor is groot genoeg om ons allemaal onder één dak te huisvesten en het is van alle gemakken voorzien.

Wij zijn intussen druk bezig met de voorbereiding van de procedures. De cassatieprocedure bij de Hoge Raad der Nederlanden loopt. Ook het Ministerie van Defensie heeft cassatieberoep ingesteld. Daarnaast bereiden wij per cliënt en per dossier de nieuwe procedures voor. Het is een grote klus, maar wij zijn heel gemotiveerd om verder voor Uw belangen op te komen. Wij zien in de uitspraken tot nu toe voor alle slachtoffers nog veel mogelijkheden. Maar wij zijn er nog niet!

Wij hebben binnen ons team besloten om meer bijeenkomsten met alle cliënten te plannen. Dit op meer locaties in Nederland. Wij hebben daarvoor gewacht tot na 01 juli 2020, omdat dan de Corona-Maatregelen van de Regering soepeler werden (in plaats van maximaal 30 maximaal 100 personen).

Het kost dus wat meer tijd om alles te regelen in deze tijden van de Corona-Pandemie, omdat wij onze bijeenkomsten natuurlijk wel ‘Corona-proof’ volgens de Richtlijnen willen organiseren.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u eerst gezamenlijk in het algemeen geïnformeerd over [a] de nieuwe samenwerking (waarbij u wordt voorgesteld aan alle collega’s van mijn team) en [b] de stand van zaken voor de procedures. Wij zullen niet alleen stilstaan bij de uitspraak van het Gerechtshof in Den Bosch van maart 2020, maar ook bij de lopende Cassatiezaak bij de Hoge Raad. Daarna geven wij een toelichting op de nieuw op te starten procedures bij de Rechtbank, waar wij al mee bezig zijn.

Na afloop van dit algemene, gezamenlijke gedeelte, vinden in aparte (Corona-proof!) kamers de besprekingen per cliënt/dossier met de eigen behandelaars van mijn team plaats. Daarbij kunt u vragen stellen over uw dossier en zullen wij u informatie geven over uw dossier.

Ik hoop u snel met mijn team te kunnen ontmoeten op één van deze bijeenkomsten. Als u eerder vragen heeft, horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
namens het team van Bedaux Letselschade,

Rob Bedaux